Burger King swój sukces zawdzięcza zaangażowaniu oraz energii swoich Pracowników, którzy tworzą niepowtarzalną atmosferę. To właśnie dzięki nim jesteśmy obecni w 65 krajach, a nasza marka stała się jedną z najbardziej rozpoznawalnych na świecie. Dołącz do nas i zostań Królem Whoppera. O nas Oferujemy warunki pracy sprzyjające osobom aktywnym, ambitnym o pozytywnym usposobieniu zgodnie z naszą filozofią BE YOUR WAY! Nasza kultura organizacyjna jest prosta – a Twoja droga na szczyt może zacząć się od zaaplikowania do nas. Pracując w Burger King zyskasz nie tylko pieniądze zapewniamy możliwości rozwoju, płatne szkolenia oraz atmosferę, dla której będziesz chciał przychodzić do pracy. A zarobione pieniądze przyczynią się do realizacji Twoich marzeń.
O Tobie Nieważne czy to będzie Twoja pierwsza praca czy dwudziesta, czy wcześniej pracowałeś w biurze, sadziłeś kwiatki, czy prowadziłeś tramwaj. Twoja chęć do pracy, energia oraz uśmiech to zestaw, który w zupełności nam wystarczy.Dzięki elastycznemu grafikowi, który układasz wspólnie z managerem, bez problemu pogodzisz obowiązki związane ze szkołą, rodziną oraz realizacją swoich pasji.
Pracownik restauracji
Pracownik Restauracji odpowiedzialny jest za przygotowywanie posiłków oraz obsługę Gości zgodnie ze standardami i procedurami Burger King Poland.
Kierownik zmiany
Kierownik Zmiany odpowiedzialny jest za prowadzenie zmiany zgodnie ze standardami i procedurami Burger King Poland z jednoczesną orientacją na wysoką jakość obsługi Gościa. Dodatkowo zarządza jednym z obszarów wyznaczonych przez Kierownika Restauracji zespół, produkty oraz sprzęt.
Kierownik restauracji
Kierownik Restauracji odpowiedzialny jest za prowadzenie restauracji w sposób zapewniający Gościom szybką i przyjazną obsługę, w połączeniu z najwyższą jakością doskonałego w smaku jedzenia. Dba o pracowników oraz o przyjazną atmosferę w restauracji.
Asystent kierownika
Asystent Kierownika odpowiedzialny jest za zbudowanie i utrzymanie kompetentnego i zmotywowanego zespołu przy jednoczesnym zapewnieniu optymalnych kosztów pracy. Zarządza restauracją pod nieobecność Kierownika Restauracji.