Otwarcie nowej pracowni na Wyższej Szkole Inżynierii i Zdrowia w Warszawie
Wielkie otwarcie Pracowni Technologii Żywności i Potraw
2019-04-25 13:41:26 | WarszawaDrodzy Kandydaci na studia w WSIIZ! Nie możecie przegapić takiej okazji. To wydarzenie z pewnością na długo pozostanie w Waszej pamięci. Będzie zdrowo, smacznie, kolorowo i wesoło.
Serdecznie zapraszamy na bezpłatne warsztaty kulinarno-edukacyjne, które odbędą się już w piątek 10 maja br. w Wyższej Szkole Inżynierii i Zdrowia w Warszawie.
Co na Was czeka?
Podczas wydarzenia dowiecie się m.in. jak przygotować naturalne lody mrożone ciekłym azotem czy też nieco bardziej zwyczajne, ale nadal zdrowe i smaczne smoothies. Oprócz tego poznacie sztukę krojenia nożami oraz techniki tworzenia wzorów na powierzchni kawy. A to tylko niektóre z atrakcji, które zostały dla Was przygotowane.
Warsztaty prowadzić będą Mistrzowie:
- Pan Michał Fabiszewski – laureat V edycji MasterChefa;
- Pani Justyna Marszałkowska-Jakubik – dietetyk, wykładowca WSIiZ, blogerka;
- Pan Marcin Michalik – Mistrz Polski Latte Art 2010.
Warsztaty to także doskonała okazja do zapoznania się z możliwościami studiowania w Wyższej Szkole Inżynierii i Zdrowia w Warszawie na kierunku DIETETYKA. Zainteresowani będą mogli spotkać się i porozmawiać z wykładowcami oraz studentami, dowiedzieć się więcej na temat nauki, przedmiotów i zajęć praktycznych, a także perspektyw zawodowych.
Warsztaty towarzyszą uroczystemu otwarciu nowej pracowni technologii żywności i potraw w WSIIZ.
Jak wziąć udział?
Liczba miejsc jest ograniczona. Zapisy na warsztaty do 7 maja br. Nie zwlekaj, zapisz się już dziś na wybrany warsztat, w tytule maila napisz: warsztaty – 10 maja, e-mail: marketing@wsiiz.pl.
Dokładny program wydarzenia znajdziecie na Facebooku: https://www.facebook.com/events/414073119357553/
Organizatorzy czekają na Wasze zgłoszenia! Do zobaczenia!
ip
fot. materiały uczelni