logo dlaStudenta.pltopInformator miejski
Warszawa

Jesteś tutaj:
 

15-115 Salon Kosmetyczny




Opinie (58)

Średnia ocena 4.5/5
 
 
 
 
 

Redakcja nie ponosi odpowiedzialności za wypowiedzi Internautów opublikowane na stronach serwisu oraz zastrzega sobie prawo do redagowania, skracania bądź usuwania komentarzy zawierających treści zabronione przez prawo, uznawane za obraźliwie lub naruszające zasady współżycia społecznego.

Dodaj opinię
  • Beauty 4 EverOcena 5/5
     
     
     
     
     

    Sama gdybym miała wskazać jakiś konkretny salon kosmetyczny w stoli, na pewno postawiłabym na mieszczące się na Mokotowie beauty 4 ever. Można tam skorzystać z rewelacyjnych zabiegów wyszczuplających, a dodatkowo zrobić sobie manicure bądź wystylizować brwi, przy czym obsługa jest bardzo miła i zawsze chętnie doradzi.

    Alicja66, 2017-05-02, 13:37:06
  • opiniaOcena 5/5
     
     
     
     
     

    Gorąco polecam Studio kosmetyczne APRIL w Krzeptowie prowadzone przez Panią Katarzynę Milczanowską.Pełen profesjonalizm a przy tym wspaniała atmosfera,którą stwarza Pani Kasia.Miło,czysto-wychodzę zawsze zrelaksowana i mega zadowolona!!!!!

    wiera., 2017-04-18, 16:45:53
  • Ocena 1/5
     
     
     
     
     

    Nie polecam salonu Elegante na ulicy Ordona.Pani fryzierka Andzelika bardzo niesympatyczna i wulgarna.Do tego mega brudno na stanowisku.Chyba jej sie niechce pracowac.Do tego prawie pol salonu to ukrainki z ktorymi nie idzie sie dogadac.!!!Nie polecam !!!!!!!!

    asia, 2016-11-22, 09:20:13
  • Salon kosmetyczny WrocławOcena 5/5
     
     
     
     
     

    Jeden z najlepszych salonów kosmetycznych z Wrocławia, tuż za salonem Urody Inspiracja http://saloninspiracja.pl

    Wioleta, 2016-07-02, 18:36:45
  • Manicure hybrydowyOcena 5/5
     
     
     
     
     

    Serdecznie polecam manicure hybrydowy Pani Natalii w Samui-SPA http://www.samui-spa.pl/ Paznokcie pielęgnuje bardzo dokładnie i w miłej atmosferze :)

    Basia123, 2016-06-27, 19:29:57
  • SPA-SalonOcena 5/5
     
     
     
     
     

    http://mei-spa-studio.com.ua

    Krasotka, 2016-05-09, 16:49:18
  • Instytut EstetycznyOcena 5/5
     
     
     
     
     

    Witam.Ja chodzę w jedno sprawdzone miejsce al.Niepodległości 227/233 lok 25 do Instytutu Estetycznego .Bardzo fajny salon i miła Pani kosmetolog,mogę z czystym sumieniem polecić.Zabieg na który ja chodzę to usówanie rumienia na twarzy laserem,Super efekty

    Ania, 2016-03-03, 18:33:18
  • Rewelacja ! świetna lokalizacja, przyjemny klimat, wysoki poziom usługOcena 5/5
     
     
     
     
     

    Korzystam od lat z różnego rodzaju zabiegów zarówno na twarz jak i pielęgnacji dłoni i nigdy się nie zawiodłam.

    dzoanka, 2015-03-30, 09:24:21
  • gabinetOcena 5/5
     
     
     
     
     

    Ja chodzę do gabinetu Dermiki i raczej tego typu salony kosmetyczne są w moim guście, głównie ze względu na obsługę, podejście do klienta i kosmetyki, na których ta pracują, to ma największe znaczenie i świadczy o jakości gabinety.

    koala, 2015-02-26, 14:37:10
  • depilacja pastaOcena 5/5
     
     
     
     
     

    ja tez chodze do 15-115 na paste cukrowa, chodzilam najpierw do Julki "czarnej" ale nie pracuje i chodze do Julki "blondynki" :-) jestem zawsze zadowolona, kosmetyczki milutkie, a to wazne bo jednak to nie jest komfortowy i fajniutki zabieg.... (boli mniej niz wosk - to zawsze pocieszajace! :-)

    Ewa, 2013-10-30, 08:52:13
  • depilacja pastą cukrowąOcena 3/5
     
     
     
     
     

    Byłam na depilacji pastą cukrową u Pani Agaty. Wyszłam trochę zażenowana. Pani Agata najpierw żartowała, że może sobie nie poradzić z fryzurą pt" szerszy trójkącik" później generalnie było coraz dziwniej. Poprosiłam o wydepilowanie warg sromowych a w domu odrkryłam, że tą depilacje to muszę sobie chyba sama poprawić i ot tyle! Wydałam 120 zł i byłoby wszystko ok gdyby depilacja przebiegła w miłej atmosferze (było bardzo sztywno, drętwo, a moim zdaniem relacja kosmetyczka-klientka jest bardzo ważna)i przede wszystkim gdyby była dokładna !

    monika, 2013-10-06, 20:02:19
  • Opalanie natryskoweOcena 5/5
     
     
     
     
     

    W czwartek byłam w salonie 15-115 na opalaniu natryskowym. Naprawdę bardzo się bałam, bo dużo jest negatywnych opinii o opalaniu, ale jednak zdecydowałam się zaryzykować i wybrałam salon 15-115. Dzisiaj jest wesele. ! I co !! Jestem zachwycona ! efekt po opalaniu jest niesamowity ! Każdy zachwala moją piękną cerę ! :) Naprawdę warto warto i jeszcze raz warto ! Osoby, które narzekają na takie opalanie, to dlatego, że nie zrobiły peelingu lub zrobiły,ale tak sobie, albo nie zastosowały się do rad kosmetyczki. Jestem naprawdę zadowolona i na pewno przyjdę ponownie na takie opalanie :) Polecam ! Polecam także Panią, która mnie opalała :)A jest nią Pani Ada ! :)

    Monika, 2012-06-02, 09:21:17
  • :)

    Robiłam w tym salonie makijaz permanentny całych oczu i ust ,jestem bardzo zadowolona.Kolor i kształt na ustach idealny.Była tam tez moja kolezanka takze zrobiła sobie usta.Jestesmy bardzo zadowolone.Polecam przemiłą Panią Justyne i napewno bedziemy przychodzic na inne zabiegi.Pozdrawiamy salon 15-115

    Zadowolona, 2011-10-30, 18:58:21
  • świetny manicure!

    byłam niedawno na manicure hybrydowym pierwszy raz ale bankowo nie ostatni :))) paznokcie wyglądaja po prostu magicznie, manicurzystka naprawdę znała się na swoim fachu i efekt końcowy cieszy oczy!! do tego używała markowych produktów i lakierożele były OPI, więc nie byle co. Extra!

    michnima, 2011-10-26, 10:44:31
  • Pozytyw

    Byłam tam dzisiaj właśnie na opalaniu bo już włoskie słońce zaczyna ze mnie schodzić;p. Też jestem zadowolona jak Karolina, nie mam zastrzeżeń. To co mi się podoba to fajny klimacik salonu. Co ciekawe mają teraz jakąś promocję na mikrodermabrazję ale to już doczytajcie na stronie o co chodzi:)

    Małgosia, 2011-10-04, 21:43:46
  • Opalanie natryskowe

    jeśli chodzi o opalenie natryskowe to super salon!!! Mam już - niestety - spore doświadczenie z salonami w warszawie, bo w kiliku juz próbowałam natryskowego. Parę razy sie sparzyłam strasznie. Mialam plamy, nierówną opaleniznę itp. W 15-115 tego nie było - opalenizna równa. Działają na systemie SunFX (rozwiązanie dla osób dla których UV nie do końca służy). Więc ja mogę ze spokojem polecic ten salon.

    Karolina, 2011-09-24, 19:10:09
  • kolczyk industrial

    Szczerze polecam, robiłam industrial. Piercer doskonale znał się na rzeczy, świetnie doradził jak ustawić kolczyk, żeby nie zrobić krzywdy, nie naginać chrząstki i ewidentnie odradził mi drugie ucho w ktorym usilnie chciałam zrobić ten kolczyk, zdecydowanie miał rację. Sam zabieg był przeprowadzony w pełni profesjonalnie i obecnie cieszę się niezwykle efektownym industrialem, teraz gojenie, ale wcale nie jest źle :) Polecam wszystkim

    Jorisa, 2011-08-04, 08:26:16
  • .

    Salon według mnie jest spoko. Przekłucie pępka, wbrew chorym opiniom moich znajomych i forum w internecie, odbylo sie bezproblemowo i prawie bezbolesnie. Zadna z moich kolezanek nie moze uwierzyc, ze moj pepek goi sie bez najmniejszego problemu. Wystarczy stosotowac płyny zalecane przez tego pana co wykonuje. Bogu dzieki, cena jest niska, w porownaniu z innymi studiami. Dlatego tez w przyszlym tygodniu ide na przeklucie chrzastki ;-)

    marla, 2011-06-12, 14:57:46
  • Bikini Brazylijskie

    Jestem klientką tego salonu juz ok 1,5 roku. Wykonuje bikuni brazylijskie średnio raz na miesiąc, lub raz na 2 miesiące. Polecam ten salon w 100%. Czysto, profesjonalnie. Troszkę może za mała zniżka na karcie stałego klienta :) ale to jedyny minusik :) Z zabieguów jestem w pełni zadowolona ! i pozdrawiam Panią Adę :)

    Agnieszka, 2011-03-07, 10:07:04
  • Piercing

    Polecam piercing - profesjonalnie i czysto. Narzędzia i kolczyk przy mnie wyciągane ze sterylnych opakowań, igła oczywiście jednorazowa. Sam zabieg sprawnie, szybko i bezboleśnie.

    Kami, 2010-07-04, 10:15:41
  • 15-115

    salon robi wrażenie. obsługa, wyposażenie i klimat na najwyższym poziomie ;) do zabiegów też nie mam żadnych zastrzeżeń ;p

    ajot, 2010-04-23, 21:38:12
  • Opinie

    Często przeglądam różne fora internetowe i bawi mnie, że co rusz pojawiają się negatywne opinie o jakimś salonie w Warszawie - czy to 15-115, czy Sharley czy Celebrity. Byłam i w 15-115 i Celebrity i uważam, że oba świadczą usługi na wysokim poziomie. Czasem mam wrażenie, że jakiś mały salonik usiłuje się promować poprzez psucie opinii innym.

    Klaudia, 2010-04-19, 17:36:33
  • Nie spodziewałam sie odpowiedzi. Przykro mi - nie jestem z żadnej konkurencji ;) aczkolwiek prawdopodobnie u konkurencji wykonuje systematycznie zabiegi. Przeglądając najróżniejsze fora Internetowe zaskakują mnie recenzje o salonie 15-115... są niesamowicie podobne i dodawane jedna za drugą w podobnym czasie (a potem długo, długo nic...). No cóż, pozdrawiam.

    ex, 2010-04-18, 22:07:44
  • Pozdrowienia dla konkurencji

    Coż, pozdrawiamy konkurencję i życzymy jak najwięcej sukcesów. Naszym sposobem na promowanie Salonu jest świadczenie usług na najwyższym poziomie, a nie tworzenie "czarnego PRu"...

    Salon 15-115, 2010-04-15, 22:13:41
  • makijaż permanentny

    zrobiłam makijaz juz jakis czas temu, byłam mega niezadowolona a jestem osobą, która bardzo często korzysta z usług kosmetycznych. do tego, bodajże właściciel salonu, zamist załagodzic sytuacje i w jakikolwiek sposób przeprosic /nie wymagałam zwrotu pieniedzy, poprawek/ tylko potwierdzenia, że makijaż naprawde jest kiepsko wykonany-jeszcze na mnie naskoczył. niestety - NIE POLECAM!

    ex-klientka, 2010-04-10, 12:26:15
  • makijaż permanentny

    Polecam makijaż permanentny oczu w tym salonie (15-115).Osoba wykonująca makijaż wykazała się niezwykłą delikatnością i precyzją.Pełen profesjonalizm.Makijaż nadał oczom głębię i zmysłowość,wyglądają przecudownie. Słowa uznania dla kunsztu Pani Moniki.Dziękuję

    Anna, 2010-03-19, 20:11:14
  • Rzęsy

    Polecam przedłużanie rzęs metodą 1 do 1. Efekt wizualny piorunujący a nie czuję obciążenia powiek. Pozdrowienia dla pani Ani

    Katia, 2010-02-09, 23:07:36
  • Negatyw

    Nie polecam fryzury intymnej. Zero profesjonalizmu.

    MoNiA, 2010-02-08, 10:54:39
  • Super :)

    Opinie na tym portalu przekonały mnie do piercingu w 15-115. I widzę, że są jak najbardziej słuszne! Polecam 15-115!

    100dentka, 2010-02-04, 10:24:32
  • tatuaż w 15-115

    Nie dość,że świetnie,bezboleśnie kłują to od niedawna jest studio tatuażu.Sprawdziłam i jestem bardzo zadowolona,tatuaż jest duży a osoba ,która go robiła jest profesjonalistą i najważniejsze,nie wygórowane ceny.

    czarnula, 2010-01-22, 11:25:40
  • Przekłute sutki

    100% profesjonalizmu! Na pewno nie raz dam się jeszcze zakolczykować w tym salonie.

    noname, 2010-01-19, 22:42:49
  • Kolczyk w chrząsce

    Przekuwałam chrząstkę - super podejście do klienta, pan wiedział co robi, doradził gdzie kolczyk będzie najlepiej wyglądał, goi się szybko, jeszcze raz polecam

    karolCia, 2009-12-06, 15:13:02
  • Również polecam!

    Również polecam! Uczęszczam do tego salonu od ponad roku na różne zabiegi i bardzo odpowiada mi klimat tam panujący i wysoka jakość obsługi.

    Klientka salonu, 2009-11-25, 19:20:44
  • Opalanie natryskowe

    Efekty opalania natryskowego widać od razu. Piękny kolor skóry - w sam raz na poważniejszą imprezę. Bardzo miła atmosfera w Salonie.

    Opalona, 2009-09-23, 14:12:38
  • Pępek

    Pępek po tygodniu prawie zagojony! Ładnie, równo wykonany. Polecam!!!

    Sophia, 2009-08-25, 07:52:02
  • Elektrostymulacja mięśni

    Polecam elektrostymulację mięśni w salonie 15-115. Efekty bardzo szybko widoczne. Przesympatyczne panie kosmetyczki! :)

    fen, 2009-07-28, 06:36:24
  • depilacja laserowa

    Jestem już po kilku zabiegach depilacji laserowej i jestem mega zadowolona!Moje bikini wygląda świetnie poleca!

    Adela, 2009-07-16, 22:45:01
  • Kolczyk w języku

    Nie wierzyłam, że zabieg ten może być bezbolesny!!! Nasłuchałam się wcześniej od koleżanek o bólu - a tu nic!!! Prawie nie poczułam. Dziewczyny, jak chcecie zakładać sobie kolczyki - to tylko w tym salonie!!!

    Malinka, 2009-07-07, 07:03:16
  • piercing języka

    przemiła obsługa,bardzo otwarci na wszelkie pytania i obawy!znakomity piercer,nawet rozmawialiśmy po angielsku ;D

    Karolajna_17, 2009-06-27, 12:35:14
  • Przekłucie sutków

    POLECAM!!! Bezboleśnie, bezstresowo i czysto. Pochwalić muszę nie tylko profesjonalne wykonanie zabiegu, ale też ciekawy pomysł przekłucia sutków po skosie. Ważne też, że po wszystkim dostałam pisemną instrukcję, jak pielęgnować piersi po zabiegu. Mało tego - instrukcja ta została ze mną szczegółowo omówiona! Piercing jest moim hobby i byłam już w kilku salonach, ale tak profesjonalnego podejścia jeszcze u nikogo nie widziałam. Na kolejne przekłucie idę na 100% do salonu 15-115

    Piercing-addicted, 2009-06-14, 12:36:59
  • Polecam przekłucie pępka

    Polecam ten salon. Miałam przekłuwany pępek. Zabieg był zupełnie bezbolesny. Widać profesjonalizm u osoby wykonującej zabieg, poza tym ma wspaniałe podejście do klientek W salonie wszystko jest sterylnie czyste.

    Kasiurek, 2009-06-10, 15:05:22
  • percinh w salonie

    kolejna pozytywna opinia:) niedawno przekłuwałam chrząstkę ucha w salonie- czysto,profesjonalnie w bardzo miłej atmosferze:) w dodatku bardzo ładnie jak na razie sie goi, czego bardzo się bałam gdyż wszystkim moim koleżankom paprało sie to paskudnie (przekłuwały w innych salonach). także polecam:)

    mamona:), 2009-05-04, 20:00:39
  • Przekłucie pępka

    Widzę, że same pochwały salonu 15-115. Ze swojej strony dodam więc kolejną, w pełni zasłużoną: czystość i profesjonalizm!

    Andzia, 2009-04-15, 16:56:43
  • Przedłużanie rzęs

    Drogie Panie, już kilka razy wcześniej przedłużałam rzęsy, więc obiektywnie muszę pochwalić salon 15-115 - ślicznie, równo, rzęsy leciutkie, moje oczy wyglądają teraz pięknie :-)

    Klientka przedłużania rzęs, 2009-03-02, 11:08:08
  • Piercing sutków

    Też muszę pochwalić ten salon - perfekcyjnie i bezboleśnie. Do tego wspaniałe podejście do klienta, że stres od razu mija

    Susanna, 2009-02-16, 21:20:04
  • Kontur ust - makijaż permanentny

    Witam wszystkie panie! Zdecydowałam się na kontur ust w tym salonie i mimo, że jestem osobą bardzo wymagającą, muszę przyznać, że pani Ewelina wykonała zabieg bardzo profesjonalnie. Idealnie wykonany obrys, wspaniale dobrany kolor i ładnie skorygowana drobna asymetria moich ust. Drogie panie, jeżeli myślicie o makijażu permanentnym - zadzwońcie tam i umówcie się na zabieg!

    Klientka Salonu 15-115, 2009-01-27, 11:32:01
  • Piercing

    Polecam piercing - nie dość że bezboleśnie i profesjonalnie, to jeszcze robi go super-przystojny gostek :)

    klientka, 2009-01-06, 22:58:52
  • Przedłużanie rzęs - ślicznie wykonane

    Zdecydowałam się na przedłużanie rzęs metodą pojedynczych rzęs - oczy wyglądają bardzo ładnie! Polecam w 100%!!!

    ania f., 2008-12-27, 13:01:52
  • Polecam makijaż permanentny

    Witam, robiłam w tym salonie makijaż permanentny jakieś 8 miesięcy temu i jestem bardzo zadowolona. Bardzo profesjonalnie wykonany i - co bardzo ważne - kolor się nie zmienia! Polecam wszystkim ten salon!

    Klaudia, 2008-12-23, 11:41:11
  • Przekłucie pępka

    Polecam! Bałam się strasznie, ale przesympatyczna atmosfera w salonie i wszystko profesjonalnie i czyściutko wykonane

    Aneta, 2008-12-05, 16:21:36
  • Makijaż permanentny w salonie 15-115

    Przyłączam się do pozytywnych opinii poprzedniczek - usta wyglądają po zabiegu przepięknie, atmosfera w salonie przemiła i co też ważne - bardzo przystępne ceny - nie tylko makijażu permanentnego, ale wszystkich zabiegów. Ostatnio usuwałam u nich laserem włoski na nogach.

    Joanna K., 2008-11-29, 10:01:08
  • Polecam ten gabinet

    Polecam ten gabinet. Przemiłe kosmetyczki, czysto, schludnie, cichutko, przytulnie. Zabiegi wykonywane na najwyższym poziomie - i do tego bardzo konkurencyjne ceny

    Zofia, 2008-11-22, 06:53:25
  • Makijaż permanentny

    Miła obsługa, profesjonalne wykonanie, brwi wyszły ślicznie. Polecam ten salon wszystkim

    anka, 2008-11-20, 18:14:50
  • Permanentny oczy

    Witam! Ja robiłam w 15-115 makijaż permanentny oczu i jestem bardzo zadowolona. Chodzę też do nich na drenaż limfatyczny z guamem - polecam, jak któraś ma problemy ze spuchniętymi nogami

    klientka, 2008-11-13, 08:27:30
  • Makijaż permanentny w 15-115

    A ja polecam makijaż permanentny w Salonie 15-115. Mają bardzo dobrą i cierpliwą wizażystkę - usta wyszły przepięknie. Miałam widoczną asymetrię warg i zostało to ślicznie skorygowane. Chcę sobie zrobić u nich jeszcze kreski oczu.

    Beata, 2008-11-10, 08:38:31
  • Piercing w 15-115

    Ja zdecydowanie polecam. Robiłam sobie piercing w miejscu intymnym i w pępku - wszystko bardzo sterylnie i projesjonalnie przeprowadzone, znieczulenie spowodowało, że nie czułam bólu.

    Kinga, 2008-11-09, 13:45:48
  • 15-115

    Nie polecilabym tam robienia sobie tipsow (zelowych)- mimo ze materialy sa dobrej jakosci, i ceny nie sa wygorowane. Odnioslam wrazenie ze panie kompletnie sie na tipsach nie znaja. Paznokcie byly brzydkie, nierowne i pofalowane. Musialam po przysciu do domu wszystko poprawiac. Oprocz tego, wydaje mi sie ze zatrudnione tam osoby (chociaz przemile)wykonuja wszystkie zabiegi same poczynajac od paznokci po zabiegi kosmetyczne. I niestety, z tego sa wpadki - bo nie mozna sie znac na wszystkim, a przynajmniej znac sie dobrze.

    aldona, 2008-10-14, 20:42:58
  • 15-115

    Obsługa bardzo miła, podejście do klienta oczywiście też wspaniałe, cena bardzo atrakcyjna, ale najgorsze jest to że po zrobieniu kolczyka w języku dostałam strasznej infekcji, przed trzy tygodnie nic nie jadłam, schudłam ponad 4 kg, odwodniłam się, położyli mnie do szpitala, szereg lekarzy jednogłośnie powiedział że kolczyk wykonany został w niesterylnych warunkach, mimo tego że były rękawiczki i inne płyny dezynfekujące, zostałam narażona na niezłe cierpienie, nie polecam tego salonu, już nigdy ja ani żaden z moich znajomych tam nie pójdzie. Ostrzegam Was Kochani.

    klientka , 2008-08-06, 15:16:29


Gabinety kosmetyczne - Uroda

Logo: Salon Ela
Warszawa, ul. Rakietników 18
woj. mazowieckie

Informator miejski w mieście:

 
 

przejdź do wersji ogólnopolskiej »
REKLAMA
FB dlaMaturzysty.pl reklama