Chemia żywności - studia inżynierskie w WSIiZ w Warszawie. Poznaj infomracje o kierunku!
2020-01-29 07:53:21 | WarszawaNa pewno niejednokrotnie słyszeliście, że "jesteś tym co jesz". Źle dobrana dieta, złe nawyki żywnościowe, problemy zdrowotne związane z niewłaściwym odżywianiem - wszystko to wpływa na nasze zachowanie i reguluje nasz tryb życia. Czy wiesz zatem co kryją w sobie produkty, które spożywamy na co dzień? Jaką rolę odgrywają poszczególne związki i substancje podczas procesu przechowywania żywności? Tego i wiele więcej będziesz mógł dowiedzieć się studiując Chemię żywności w WSIiZ – pierwsze w Polsce studia na tym kierunku!
Studia inżynierskie w WSIiZ w Warszawie
Zapraszamy do obejrzenia krótkiego filmu. Posłuchajmy Rektora Wyższej Szkoły Inżynierii i Zdrowia w Warszawie, Pana dr n. chem. Sebastiana Grzyba, który opowie Wam m. in.: dlaczego warto studiować Chemię żywności w WSIiZ i jakie perspektywy zawodowe czekają na Was po ukończeniu studiów inżynierskich na tym kierunku.
Chemia Żywności - informacje o kierunku
ip
fot. screen youtube.com/Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia w Warszawie